top of page

Mini Pizza Margherita


Timp de preparare: 10 min.

Timp de gătit: 30 min.

 

Ingrediente:

  • 7 ml ulei de măsline (±1/2 linguriță)

  • 2 cartofi roșii mici (225 g total) (decojiți)

  • 2 ml praf de usturoi (±1/2 linguriță)

  • sare și piper

  • 1 ou (bătut)

  • 60 ml sos pizza (±1/4 cană)

  • 30 g brânză mozzarella mărunțită (±1/4 cană)

  • 2 frunze de busuioc (tocate fin)

  • Parmezan (pentru servire)

 

Preparare:

  1. Preîncălzește cuptorul la 200°C cu convecție.

  2. Încinge uleiul de măsline la foc mediu-mare într-o tigaie.

  3. Folosind Spiralizatorul de mână pentru legume, transformă cartofii în fâșii de spaghete apoi adaugă-i în tigaie. Asezonează cartofii cu pudra de usturoi, sare și piper. Amestecă până sunt fierți și se rumenesc ușor, aprox. 10 min. Transferă-i în Bolul Ultimate Bermuda 3,5 L.

  4. Adaugă oul bătut peste tăițeii de cartofi și amestecă bine pentru a se combina.

  5. Transferă tăițeii de cartofi înapoi în tigaie și formează două porții egale. Așază-i în cuptor și coace pentru 15 min. sau până când tăițeii sunt fermi și marginile sunt maro-aurii.

  6. Scoate-i din cuptor folosind Mânușile de silicon și întinde sosul de pizza și brânza mozzarella peste cartofi. Pune din nou la cuptor pentru 5 minute sau până când brânza este topită.

  7. Decorează pizza cu frunze de busuioc și parmezan. Servește imediat.


 

Sfat: Combină cartofii pentru a face o pizza mare!

Notă: Dacă nu folosești o tigaie Tupperware, asigurăte că tigaia este rezistentă la cuptor! Dacă nu ai un cuptor cu convecție, crește temperatura cuptorului la 220°C.

Comments


bottom of page